Ρίγανη

Πολυετές ποώδες φυτό ιθαγενές της Μεσογείου. Η ελληνική ρίγανη θεωρείται μια από τις καλύτερες του κόσμου. Απαιτεί ηλιόλουστο χώρο για να αναπτυχθεί σωστά και ελάχιστο νερό. Σπάνια χρησιμοποιείται σαν αφέψημα κατά του βήχα με πολύ καλά, όμως, αποτελέσματα. Είναι το βασικό καρύκευμα των χωρών της Μεσογείου και βασικό συστατικό της ελληνικής κουζίνας. Η συλλογή της ρίγανης γίνεται κατά την ανθοφορία της το καλοκαίρι. Τα άνθη και οι βλαστοί απλώνονται ώστε να ξεραθούν και έπειτα τρίβονται και κοσκινίζονται.

Θερμοκήπια ΑΘΗΝΑ Μετάβαση στο περιεχόμενο
Επισκόπηση απορρήτου
Θερμοκήπια ΑΘΗΝΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

3rd Party Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.